Os hostaleiros de Boiro poderán ver que a movida de Ribadavia tamén ten problemas Boiro, 4 de febreiro de 2011. Os hostaleiros participantes no “II Concurso de tapas”, organizado pola Concellería de Turismo do Concello de Boiro e que se enmarca no proxecto de dinamización turística do mexillón de Boiro, viaxarán este luns, día 7 de febreiro, a Ribadavia. Gozarán dunha visita guiada pola zona vinícola do Ribeiro, visitarán as bodegas de Viña Costeira e poderán degustar o viño e os produtos típicos nun xantar, xentileza da bodega. Os hostaleiros irán acompañados por representantes do Concello de Boiro.
Por outra banda, e como froito do mesmo proxecto, que persegue a promoción deste molusco, o restaurante “Cocinandos”, de León, recoñecido cunha Estrela Michelín, acaba de incluír na súa carta o mexillón de Boiro.
Mexillón en escabeche
Tamén cabe sinalar que o establecemento “Os Dous de Sempre” (Rúa Principal en Boiro) está poñendo dende o mércores pasado, na mediodía e máis na noitiña, a tapa gañadora desta edición do Concurso de Tapas: un saborosísimo Mexillón en Escabeche.
Posted via email from Certo.gl, o xornal dixital de Barbanza e Noia
No hay comentarios:
Publicar un comentario