4.2.11

Boiro: hostaleiros viaxan a Ribadavia dentro do Proxecto de Dinamización Turística do Mexillón


Os hostaleiros de Boiro poderán ver que a movida de Ribadavia tamén ten problemas

Boiro, 4 de febreiro de 2011. Os hostaleiros participantes no “II Concurso de tapas”,  organizado pola Concellería de Turismo do Concello de Boiro e que se enmarca no proxecto de dinamización turística do mexillón de Boiro, viaxarán este luns, día 7 de febreiro, a Ribadavia. Gozarán dunha visita guiada pola zona vinícola do Ribeiro, visitarán as bodegas de Viña Costeira e poderán degustar o viño e os produtos típicos nun xantar, xentileza da bodega. Os hostaleiros irán acompañados por representantes do Concello de Boiro. 

Por outra banda, e como froito do mesmo proxecto, que persegue a promoción deste molusco, o restaurante Cocinandos, de León, recoñecido cunha Estrela Michelín, acaba de incluír na súa carta o mexillón de Boiro.


Mexillón en escabeche

Tamén cabe sinalar que o establecemento “Os Dous de Sempre” (Rúa Principal en Boiro) está poñendo dende o mércores pasado, na mediodía e máis na noitiña, a tapa gañadora desta edición do Concurso de Tapas: un saborosísimo Mexillón en Escabeche.

Posted via email from Certo.gl, o xornal dixital de Barbanza e Noia

No hay comentarios:

Twitter

Related Posts with Thumbnails Banner: Regale selva tropical