31.7.12

Ribeira: medio cento de escolares infantís descifraron os segredos dun cociñeiro gourmet

 

Ribeira.- 31 de xullo de 2012.- Medio cento de rapaces da Escola Infantil Municipal acudiron hoxe ao Restaurante El Gourmet Alján, para aprender en vivo en que consiste o oficio de hostaleiro.

Ademais, a través de receitas moi sinxelas e ricas, como unha bolboreta feita con sandía, puideron ver que comer san tamén é divertido.

A iniciativa enmárcase dentro dun programa de saídas que teñen por obxectivo que os máis pequenos coñezan diferentes profesións. Ata agora, xa visitaron o Concello de Ribeira para saber máis sobre o traballo dos políticos e o Conservatorio, co fin de oír a un músico tocar un instrumento e incluso tentar a dar unhas tonadiñas por si mesmos.


Posted via email from Certo.gl, o xornal dixital de Barbanza e Noia

No hay comentarios:

Twitter

Related Posts with Thumbnails Banner: Regale selva tropical